Dag 14 – Transportdag til Ojochal

I dag tager vi videre til det sidste sted på turen, Ojochal på Stillehavsiden af Costa Rica, der skal vi være den sidste uge.

Vi havde arrangeret transport til San Jose med minibus gennem  Willies Costa Rica Tours, Jorge var kommet til at love os turen for 240$. Vi havde fortalt ham, at Antonios fætter kunne gøre det for 250$ (Antonio = ham der kørte os fra Monteverde til Cahuita), så det ville han selvfølgelig matche;-) Vi har nu ikke mødt nogen chauffører der vil gøre det under 300$, så vi har vist fået en god pris.

Vi blev hentet ved hytterne kl. 7 af José, ham der kørte os til Tortuguera-turen. Vi kørte lige forbi den svenske café og hentede de morgenmads sandwich som Kristian havde bestilt.

Turen til San Jose gik fint. Vi sagde farvel til José halvvejs på turen og skiftede til en anden minibus, som en af hans venner har. Ved 11-tiden var ved Thrifty, det sted vi lejer biler hos den sidste uge. Det tog laaaaang tid at få alt papirarbejdet overstået, men kl. 12 kunne vi begive os ud på den ca. 5-timer lange tur til Ojochal.

Vi kørte den hurtige, men lange tur ud langs med kysten, 4:45 skulle vi være der ifølge GPS’en. Vi stoppede et sjovt sted for at spise frokost. Lige når man når vandet ligger Outback Jack’s Roadkill Grill. En skør australiers spisested. Der er den mest funky indretning, med gamle briller overalt i loftet, tandlægestole, skilte med spøjse udtryk, slogans, vitser m.m. Et ubeskriveligt sted. Maden var fin, dejlige saftige burgere med hjemmelavede pommes fritter.

Outback Jack's Roadkill Grill

Outback Jack’s Roadkill Grill

Vi nåede frem til El Mono Feliz ved 18-tiden, og blevet taget imod af det hollandske par der ejer stedet. Ungerne fik en hytte med et lille køkken, og de voksne fik 2 værelser tæt på fælles området, og poolen…

 

This entry was posted in Costa Rica 2012. Bookmark the permalink.

Skriv et svar