Dag 2 – Turen til Monteverde

Vi sov dejligt længe. Der var morgenmad på hotellet fra 7:30 til 9:30, så nogle startede morgenen med en dukkert i poolen.

Lærke i poolen

Lærke i poolen

Der er omkring 25 grader og ikke særligt fugtigt.

Kl. 11 blev vi hentet af Antonio i en stor minibus med plads til 12, så vi kunne rigtig brede os. Turen til Monteverde starter med 2 timer på fin motorvej/landevej, så der drønede vi afsted. De sidste 20 km foregår på grusvej og med stejle stigninger ind imellem (Monteverde ligger i 1400 meters højde), efter sigende noget af det værste vej i Costa Rica. Antonio mente at det ville tage 1½ time. Det var lidt svært at tro på…

Antonio fixer bilen

Antonio ordner bussen

Men da bilen lige pludselig kun kunne køre 10 km i timen, overvejede vi kraftigt om det var hurtigere at gå. Efter en kort pause hvor Antonio fik fikset oliefilteret, så drønede vi afsted igen. Det endte med at vi var ved TreeTop House lidt over 14.

Sabine, som ejeren af stedet hedder, stod klar til at tage imod os da vi kom. Vi fik en hurtig rundvisning. TreeTop House er lige som vi har drømt om. Total unik konstruktion, med finurlige trapper, altaner, senge etc. Det er bare super hyggeligt. Dernæst lagde vi en grov plan for de næste 5 dage.

Vi skal på:

  • vandretur i tågeregnskovene,
  • zipline adventure i trækronerne,
  • ridetur til vandfald,
  • besøg på kaffefarm
  • den sidste dag holder vi åben…
Derudover bliver der tid til nattevandring, frog pond, butterfly farm, ostefabrik m.m.

Vi sagde farvel til Sabine, og arrangerede os rundt omkring i de spændende værelser. Vi var alle lidt bombede, så eneste fællespunkt denne aften var at få noget at spise. I mellemtiden var vejret skiftet totalt. Det var blæst op, og da vi gik ud for at finde et sted at spise, begyndte det at regne.

Vi fandt en italiensk restaurant lidt op ad vejen. Det var dejlig mad. Regnen var stoppet da vi gik hjem, men det blæste stadig rigtig meget. Vi skulle tidligt op næste dag, så alle gik direkte i seng. Personligt var jeg lidt urolig for i morgendagens arrangement. Vandretur i tågeregnskov i øsregnvejr, det var ikke lige ønske scenariet…

This entry was posted in Costa Rica 2012. Bookmark the permalink.

Skriv et svar