Dag 4 – Extremo adventure

morgenmadDagen startede fantastisk. Lise og Kristian diskede op med et super morgenbord med toast, røræg, skinke, pølse, avocado, tomat, mango, papaya, kaffe, juice m.m. En superstart på dagen.

Kl. 7:20 bliver vi hentet af Extremo folkene. I dag skal vi ud og flyve i ziplines gennem skove.

 

Jonas og Jakob på zipline

Jonas og Jakob på zipline

Monteverde Extremo Canopy kan varmt anbefales. Vi prøvede 14 forskellige ziplines, hvor den længste var 1000 meter. Der var også et Tarzan sving. Her hoppede man ud i frit fald, indtil linen var udspændt og man blev slynget ud i et mega sving. Mega kild i maven…

Turen sluttede af med at vi alle for afsted en efter en, som supermænd 1000 meter henover en dal med rigtigt langt ned. Det var tre timers super adventure for 45$/voksen og 35$/barn.

Super Kristian på vej ud over

Super Kristian på vej ud over dalen

Vi blev filmet i alle ender og kanter. 300 billeder blev der taget af os. Dem gav vi 30$ for på en dvd, dem kan vi så ikke lige se nu…

Vi spiste forkost hjemme ved os selv. Overfor den italienske restaurant ligger en Argentinsk cafe/restaurant Cafe Caburé, der kan man få “Death by brownies”. Det skulle vi selvfølgelig prøve.

Vaskebjørn

Vaskebjørn i et træ

Kl. 5:30 skulle vi på nattevandring. Vi blev hentet i minibus og kørt ca. 200 m opad vejen! – Lidt fjollet, men det var åbenbart med i prisen.

Vi blev udstyret med flashlights og gik så ellers i roligt tempo rundt i et par timer. Vi startede stærk ud med at se vaskebjørn og white-nosed Coati. Guiden var også ret sikker på at der var et pindsvin oppe i træet, men kunne kun høre den skide på os.

Lidt senere på turen så vi en Orange-kneed Tarantula, en kæmpe edderkop. Guiden lokkede den frem fra sit hul med en pind. Ellers så vi sovende fugle og en masse insekter.

Ungerne var godt trætte, så da vi kom hjem gik nogen i seng uden aftensmad. Os andre fik Ole og Lillians pølseret med spaghettiskruer.

 

This entry was posted in Costa Rica 2012. Bookmark the permalink.

Skriv et svar