Dag 6: Puerto Ayora

I nat er vi sejlet til Santa Cruz, det er den næststørste ø på Galapagos og den ligger centralt på Galapagos. Puerto Ayora er hovedbyen med omkring 12.000 indbyggere. Byen ligger på den sydlige kyst af Santa Cruz, der nærmest ligger centralt på Galapagos. Det er her vi siger farvel til nogen i gruppen og goddag til nogle nye (Marco og Vanessa fra Schweiz, Mary og Mark fra Florida og Marion fra Australien). Brendan er tilbage fra hospitalet, alt er godt nu.

Vi startede med at besøge Charles Darwin Research Station hvor vi så giant Galápagos tortoises. Vi slentrede slentrede tilbage gennem byen inden vi skulle på tur op i højlandet.

Derefter kørte vi en tur op i Santa Cruz Highlands, der ligger El Chato Reserve, et perfekt sted at se de gigantiske landskildpadder frit ni naturen. Skildpadderne kan komme og gå som de har lyst. I reservatet ligger også nogle fascinerende lava tuneller, som man kan gå igennem hvis man tør;-).

Tilbage i Puerto Ayora var der tid til shopping på byens hovedstrøg, der ligger langs med kysten. Om aftenen var der byfest med underholdning for børnene og musik.

 

This entry was posted in Galapagos 2016. Bookmark the permalink.

Skriv et svar