Dag 7 – Fri leg…

I dag havde vi ikke nogen fælles planer, så det var lidt op til folk selv hvad de havde lyst til.

Ole, Lillian, Mikkel, Jonas og Kristian stod op kl. 7. Spiste morgenmad på Stellas Bakery, og gik derefter ned til det nærliggende naturreservat Bajo del Tigres. Der er 4,4 km spor, der strækker sig igennem skov der ligger imellem 1020 og 1380 meters højde, dvs. ikke tågeregnskov. Vejret var godt, men vi så stort set ingen dyr på vores 2 timers vandring. Vi dulmede skuffelsen på Stellas med chokoladekage, kaffe og smoothie:-)

Lise havde ikke været med på morgenturen, for hun havde lidt ondt i maven. Nu var hun blevet frisk, så hun tog med Ole op til Monteverde Cloud Forest Reserve. Det ligger ca. 4 km fra hvor vi bor. Vi tog en taxa derop (5000 colonnes).

Kapuciner abe

Kapuciner abe

Reservatet er på ca. 10.500 hektar. Sporene er fantastisk fine og der var et rigt dyreliv. Vi så mange nye fugle, 2 abearter (kapuciner aber og edderkoppeaber) og en tarantel (den orange). Vi oplevede også tågeregnskoven som man forestiller sig den, med skiftevis støvregn og solskin. Det var en stor oplevelse og kan kraftigt anbefales. Vi var heldig at få et lift hjem af et canadisk par vi faldt i snak med.

Aftenen blev sluttet af med aftensmad på Cafe Caburé og selvfølgelig Death by Brownie for nogen af os…

I morgen er det transport dag. Vi bliver hentet kl. 7 og foran os er der en 7-8 timers tur til Cahuita på den Caribiske kyst.

This entry was posted in Costa Rica 2012. Bookmark the permalink.

Skriv et svar