Orangutanger

Hej alle

Sipilok Nature Reserve - vores hytteSå er vi i Sepilok lige uden for Sandakan. Vi havde en flyvetur på 3 timer fra Kuala Lumpur til Sandakan. Alt gik bare perfekt. En taxa kørte os i lufthavnen. Han stod klar 4.15 som aftalt. 1 time efter var vi i lufthavnen, 2 timer inden vi skulle flyve. God tid og ingen stress. I Sandakan blev vi hentet af nogle fra Sepilok Nature Resort, hvor vi skal bo i 2 dage. Det er det samme firma vi skal ud og dykke med.

Det er et super resort, med nogle lækre hytter, fantastiske omgivelser (bl.a. en orkidee park med over 100 forskellige orkideer, fugle, gekoer), sødt og venligt personale, dejlig mad og jeg kunne blive ved…

OrangutangLige ved siden af resortet ligger Sepilok Orangutang Rehabiliteringscenteret. Når man bor på hotellet er der inkluderet adgang til centeret. Højdepunktet er fodring af de orangutanger som centeret tager sig af. Det foregår påen platform ca. 20 meter væk fra publikum. Vi så 2 fodringer. Der var proppet med besøgende begge gange. Den sidste gang blev vi hængende efter fodringen, og det viste sig at være et godt valg, for da alle folk var væk bevægede orangutangerne sig lige forbi os. Det var bare fedt.

This entry was posted in Borneo 2010. Bookmark the permalink.

Skriv et svar