Dag 1-2: Quito

NH Collection er et virkelig luksus hotel. Vi var oppe kl. 7 og startede med en formidabel morgen buffet. Der var simpelthen alt. Frisk presset juice, frisklavet omelet, frugt, brød, ost m.m.

NH Collection

Kl. 8:30 blev vi hentet af taxi chaufføren Raul. Det var ham, der kørte os til hotellet i går fra det hotel, vi troede vi skulle have boet på. Han havde tilbudt at køre os rundt i Quito og være vores guide. Det takkede vi ja til.

Raul kørte os rundt hele dagen. Han var god til at tale engelsk og kunne fortælle os mange spændende ting. De sidste 10 år er der sket mange fremskridt i Ecuador – synes han. Præsidenten Rafael Correa har gjort mange godt ting. Han sørger for at alle betaler skat. Samtidig er skole, læge m.m. gratis. Det lød næsten for godt til at være sandt… Senere mødte vi også nogen, der havde en anden mening. Lige som andre magthavere er han eftersigende ikke meget for at afgive magten, og prøver at ændre forfatning m.m. Har man hørt det før?

Om ikke andet så er Ecuador utrolig rigt på ressourcer. Olie bidrager med 60% af deres indtægter (fra Amazonas), resten kommer fra fiskeri og turisme.

QUITO turrute:

  1. Pululahua Crater – et 34 m² stort vulkan krater
  2. Intinan Museum – spændende museum med udsilling og eksperimenter om ækvator, indianer m.m.
  3. Mitad del Mundo – den officielle ækvatorlinie
  4. Teleferico – En Cable Car op i 4050 m. Fantastisk udsigt ud over Quito
  5. Frokost på Zfood. Lækker restaurant med speciale i fisk og krebsdyr.
  6. Kirker. Der er mange flotte katolske kirker i den gamle bydel i Quito.

Klokken 19 var der informationsmøde på hotellet, hvor Gadventure guiden Viviana fortalte om hvad der skulle ske næste dag. Det var dejligt at der var styr på det.

This entry was posted in Galapagos 2016. Bookmark the permalink.

Skriv et svar