Dag 16 – Surfing + Azul

I dag er den store surfing dag. Alle undtagen Lillian skal prøve at komme op og stå på et surfbræt og cruise afsted på bølgerne. Lillians undskyldning var noget med kontaktlinser, nogle skal tage billeder etc.

Efter morgenmad, en tur i poolen og fotografering af fuglene ved foderbrættet tog vi hen og mødte surfgutterne. Lige før Uvita stod de klar med en trailer. Vi parkerede bilerne ved en campingplads lige ned til stranden.

Vi startede på land med øvelser

Vi startede på land med øvelser

De første 20 minutter foregik på stranden. Der var lidt sikkerhedsinstruktioner og lidt tørøvelser i hvad vi skulle foretage os når vi kom ud i vandet.

Vi havde 3 instruktører; Tito, Diego og Dian. De var superdygtige og talte godt engelsk. Vi blev delt i 3 grupper og så var det ellers bare at vade ud til hoftehøjde, kravle op på brættet, padle løs med hænderne lige når bølgen begyndte at skubbe brættet, komme op at stå i 4-trin og så bare nyde turen ind. Lyder let ikke?

Lærke i fin stil på sit lyserøde bræt

Lærke i fin stil på sit lyserøde bræt

Alle havde faktisk stor succes, og tiden fløj afsted. Vi havde en enkelt pause undervej, hvor der blev serveret chokoladekiks og vand. Det var meget godt med en pause, så kunne man lige tænke igennem hvad man kunne forbedre.

Alt i alt var vi igang i 3 timer. Vi kunne sagtens have fortsat hele dagen, men det var hvad vi fik for 480$…

hygge eftermiddags snack

hygge eftermiddags snack

Tilbage på hotellet blev vi enige om at springe måltidet over, og finde et sted at spise tidligt aftensmad. Det blev til en lille eftermiddags snack, Lise og Kristian havde fundet forskellige donoughts da de var ude at købe ind.

I går aftes kørte vi rundt fra den ene restaurant, og fortsatte slukøret videre, fordi der var fyldt op. Det skulle ikke ske igen. På Restaurant Azul’s hjemmeside viste det sig, at det faktisk er en del af hotellet El Castillo, som vi kørte lige forbi igår… Ole ringede og bookede til kl. 17. Indtil da var der fri leg.

2 søde papegøjer - Red-lored Parrot

2 søde papegøjer – Red-lored Parrot

Lise og Kristian tog til Uvita for at hæve penge (pengene fosser ud af vores konti…), Ole og Lillian gik en lille tur (vi så 2 flotte papegøjer) og ungerne var i poolen.

Hotel El Castillo ligger helt fantastisk. Man kører op ad en stejl vej og der ligger slottet med en fremragende udsigt ud over vandet.

Restaurant Azul serverer super mad. Vi slog juleaftensmaden i pris med nogle få tusinde colonnes, men kvaliteten var på en helt anden skala.

Solen var desværre gemt bag skyer men der var alligevel flotte røde pennestrøg henover himlen. Det var et perfekt sted til bryllupsrejse. Måske til vores sølvbryllup om nogle få år…

Flot udsigt fra spisebordet...

Flot udsigt fra spisebordet…

This entry was posted in Costa Rica 2012. Bookmark the permalink.

Skriv et svar