Dag 8 – Transport til Cahuita

I dag er det transportdag. Det er lidt spændende, for det er jo d. 21/12, den dag verden går under i følge den Mayanske kalender.

Vi blev hentet kl. 7 af Antonio, ham der kørte os til Monteverde. Sabine var der også og sige farvel. Vi gav hende julepynt som farvelgave, hun blev meget rørt, og synes vi er sådan nogle harmoniske familier.

Vi var i San Jose kl. 10, og kæmpede os igennem byen på en halv time. Vi kom forbi busstationen på vej ud af byen, så det er spændende om vi kan finde biludlejningen når vi kommer tilbage til San Jose d. 27/12.

Turen til Cahuita var ikke specielt interessant. Vi stoppede undervejs for at strække ben, og nogle fik lidt frokost. Man rammer den Caribiske kyst ved Limon, og i lavlandet er der bananplantager over det hele.

Vi nåede Cahuita kl. 15, og blev taget imod af Doris, samt en temperatur omkring de 30 og en høj luftfugtighed, noget af en kontrast til Monteverde.

Vi har lejet alle hendes 3 hytter. Der er køleskab, brusebad med varmt vand og elkedel. Efter vi var installeret i hytterne begyndte det at regne kraftigt. Vi har lidt bange anelser med vejret. Det er kun på Myweather.com at det ser godt ud… – Kristian vil ikke bruge andre vejrtjenester!

Stranden

Sluppet løs på stranden…

Hytterne ligger lige opad nationalparken, så da der var et ophold i bygerne drog vi afsted på en lille tur i den. Der er ikke en fast entré, man giver en donation. Lige ved indgangen til parken starter den strand der hedder Playa Blanco, den er rigtig smuk. Skoven går lige ned til vandet, så man kan skifte imellem at bade og se natur.

Kl. 17 blev vi smidt ud af parken. Nogle gik hjem til hytterne og andre udforskede byen. Det er hurtigt gjort, der er 3 rækker gader, der hver er omkring 300 m.

2 cocktails inden maden...

2 cocktails inden maden…

Vi er rigtigt kommet til rastafari land, der hænger Bob Marley malerier/plakater mange steder, musikken er Caribien style og der dufter lidt af cannabis rundt omkring. Kl. 17 begynder Happy Hour, så vi varmede op til aftensmad med nogle cocktails. 2 til 1 pris. Det viste sig at vi hver især bare fik dobbelt…

Vi dinglede til aftensmad og derefter videre i seng. Vi er lidt spændte på hvordan vejret er i morgen.

This entry was posted in Costa Rica 2012. Bookmark the permalink.

Skriv et svar