Dag 17 – Tur til Hacienda Barú

I dag ser vejret ud til at blive fint. Sol med lidt skyer. Planen er at tage til Hacienda Barú, der er et område oppe af kysten ved Dominical. Man kan vandre i skoven, bade ved stranden, og hvis det ikke havde været søndag kunne vi komme i sommerfuglepark, canopy tours m.m.

Det gik fint med at finde stedet. Lige efter afkørslen til San Isidro drejer man til venstre lige efter en benzinstation. Billetter til parken købes ved receptionen lige når man kører ind. Det overså vi lige, så vi havnede nede på stranden, og måtte sende én op og købe billetter (7$).

Der er en kraftig understrøm ved denne strand, så man ser ikke så mange badende. Vi startede med at gåen tur i skoven. Vi så ikke så meget i starten. Kristian gik og peb over sine mygstik, og Jakob og Rasmus var bare negative over at de skulle gå.

Collared Anteater, Tamandua mexicana

Collared Anteater, Tamandua mexicana

Lise spottede pludselig en myresluger oppe i et træ, Tammandua, Collered Anteater. Den tøffede rundt oppe i træet og spiste myrer. Det var lidt svært at få et godt billede af den, der var grene over det hele, men det lykkedes da til sidst.

Efter et par timers vandring sluttede vi af med at spise frokost oppe ved park kontoret. Der ligger også en lille sommerfuglepark ved indgangen, som vi gik en tur i. Der var sådan set lige så mange sommerfugle udenfor…

I dag spiser vi aftensmad hjemme i ungernes hytte. Vi skal have en sparedag efter i går… Den står på sandwich med pølse, mayo, salat m.m. Vi skal op kl. 6 i morgen, så vi går tidligt i seng. Turen i morgen går til Corcovado. Det er en af de mest kendte nationalparker i Costa Rica. Vi har har booket en heldagstur.

 

 

This entry was posted in Costa Rica 2012. Bookmark the permalink.

One Response to Dag 17 – Tur til Hacienda Barú

Skriv et svar